"rymningen"

Med ett leende på läpparna går vi förbi receptionen och meddelar att vi går ner till cafeterian. Vi tar trapporna ner, (ingen hiss här inte Tomas kan ju se mig;). Nere i cafeterian träffar vi (min om ifall jag ska gifta om mig man..doktor Smith! Jag får ett varmt leende , en kram och två kindpussar (Ja, nu är jag helt såld;) Vi går ut i solen börjar gå den vanliga rundan, men snart tar vi av på ett sidospår! Vi sätter oss på en uteservering, Mats tar en öl och jag en rejäl glass. Vi ser ett par på en vespa, funderar ut en plan.... skickar sms till både Martina och Mattias
- Vi tänker hyra en vespa och köra runt på "Mallis" lite.

Det går inte många sekunder från vi får svar från Martina- Häftigt, ni är för coola!! Sekunden senare svarar Mattias- Den är redan beställd. den står utanför cafeterian inom en halvtimme!

Friheten är slut, samvetet talar vi återvänder mot Juaneda ( men det var en liten doft av härlig semesterkänsla!!

Döm om vår förvåning, som på beställning står värsta vespan utanför cafeterian?! Vi fotar den skickar tillbaka och tackar för snabb service;) Nu känner ju våra barn sin fega mamma, hon vågar inte ens åka på pakethållaren på Mats cykel!!!! Men undrar om ni inte för en kort sekund fick lite ont i magtrakten på grund av oro:)

Tillbaks på klinicen ser jag en i receptionen jag så väl känner igen! Han ser mig och ler ett så varmt och glatt leende. Det är ju den falska danska polisen!!!!  Han säger: Så kul att se dig, så pigg och glad! Sist jag träffade dig var du så arg och skällde ut mig med råge! JAG VISSTE DET, äntligen en jag kunde be om ursäkt!  Migauel , min danske vän..förlåt;) Ännu en favorit man till min "samling"!!!! 


Kommentarer
Postat av: Ewa

Hej underbara Marie,

Du får hela världen att skratta :)

Du har valt fel yrke du måste sadla om till författare.

Hoppas krafterna börja återfinna sej o att du snart är i gottepåsen igen. Många kramar från ett grått o blåsigt Skövde. Ewa

2010-08-25 @ 14:12:46
Postat av: Emma

Vad ni varit busiga!! Tänker konstant på dig, älskade lillan!! Pussar och kramar

2010-08-25 @ 22:59:06
Postat av: Sandra

Nu får du ta det lugnt me alla dina män ;) Måste hålla med Ewa där, du är väldigt duktig på att skriva, så nästa projekt får bli en bok, helt klart! :)

stora kramar!

2010-08-25 @ 23:31:49
Postat av: karin

Inser att vi nog måste bli bättre på att hålla koll på våra patienter! Jag ska genast ta en sväng och se att alla är på sina platser:-) Abrazo!

2010-08-26 @ 09:14:11
URL: http://mammaispanien.blogg.se/
Postat av: Mattias

Mamma, med pappa som ditt sällskap kunde inte mycket förvåna oss ;) Vi får hyra Vespa när vi åker ner till Mallis nästa gång istället :)

2010-08-26 @ 13:50:56
URL: http://dearvalley.blogspot.com/
Postat av: Ami

Du är ju för söt Lillan! ♥



Kram Ami

2010-08-26 @ 17:43:13
Postat av: mARTINA

HA HA som vi skrattade när vi fick detta mms;) Vem kan tro att detta foto är taget endast drygt en vecka efter operationen?! Du är stört cool älskade mamma!

2010-08-26 @ 22:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0