Time to say goodbye...


Som de flesta vet vid detta laget har vår älskling och mamma somnat in efter en lång kamp mot det onda. 'Lillans' vilja och positiva syn har varit helt fantastico de senaste 15 månaderna, mycket med energi från er alla som följt hennes blogg och gett positiva tillrop och uppmuntringar längs vägen. Utan det hade det varit mycket tuffare för oss alla, speciellt mamma. Tack för det stödet.
-
Sov gott och dröm söta drömmar, tack för allt älskade mamma. Bättre fru, mamma samt liv tillsammans (om än alldeles för kort) går inte att få, du har alltid alltid funnits där för oss, och kommer för alltid att leva kvar i minnet och själen. Vi älskar dig till månen och tillbaks...
-
Mamma har ALLTID tänkt på andra i första hand, så om det varit hennes man, syster, bror, far, vänner, svärdotter, Calle, egna barn eller barnen på förskolorna. Till exempel sa mamma vid ett tillfälle (under sin egen sjukdom) att hon nästan kunde acceptera  att vuxna blev drabbade av sjukdomar, men att barn blev det kunde och skulle inte accepteras. Så skänk gärna en tanke och en slant till Barncanerfonden:
SMS:a FORSKA till 72900 (50 kr)
Ring: 020-902090
PG: 90 20 90-0 BG: 902-0900
-
Begravningen kommer äga rum den 22 september kl 14.30 i Maria Kyrkan för alla som vill komma och ta ett sista farväl.
-
Sov gott mamma. Och dröm söta drömmar. Du har alltid och kommer alltid vara helt fantastico!

Sov i frid ängel

Älskade lilla mamma/älskling,

all smärta & rädsla är nu borta och du får vila ut.



Vi älskar dig till månen & tillbaka.

/ Mats,
Martina & Mattias

Fint besök.

Av min syster yster som kom på besök med  nya kläder. Så nu är det catwalk som gäller. Mina värde har bllivit lite bättre så förhoppningsvis blir jag fullproppad på nästa fredag.Vi har också varit hos min söta dotter i deras ljuvliga pool, oj stackars er när vi kommer att hänga vid poolkanten cortisonet är höjt igen, så förhoppningsvis kommer lite mer styrka tillbaks.


Röntgenbeskedet.

Ja,vad var där att vänta, vi vet ju att dom inte kanta bort allt och förstås inte denna gången heller, men ge mig hela min behandling, så kommet nog snart min kropp i fatt mig. Att jag är så här svag, behöver snart hjälp med allt, vi bestämde att vi skulle gå ut med Agda 94 (rullatorn), men det var snarare agda 25 som gick ut med mig, rullatorn och jag galet rädd för fast jag hade mina älskade ungar runt mig.......
Idag har vi haft besök av en som skulle titta på vad jag behöver för hjälpmedel ,oj, det blev en ny toa sits, ny stol i duschen, måtte kroppen efter all stark medicinering och långvärdig behandling reparera det själv så sakta.Doktor Niklas kommenterade mitt runda ansikte lite sött, ingen fara med det kanske mindre kul att det sätter sig på magen, nä faktiskt men det spelar ingen roll, låt mig bli frisk, så tar jag  magen är också ok, men när jag och min Pt och även min hoppande vän kommer igång då är det andra bullar som gäller. Oj, vilka hoppla steg vi ska till glasskiosken.......jag undrar när mina byggarbetare tänker ta semester i mitt huvud, en liten paus skadar inte tyckerjag. Jag vill ju inte börja med morfin tabletter igen, , men många påminner mig om två operationer som är ganska avancerade har ju hänt inom ett år, så självklart behövs det renoveras, lova bara att ni går varsamt fram. Ikäll ska jag sova till Lotta på Liseberg, det finns ju bara program att sova till, men igår var det extra kul, jag såg min första Hif match, hemma hos Tiias och Em, chips, popcorn och vinst, jag hann konstatera att jag och kristoffer Andersson har samma lättskötta frisyer, fast du är mycket sötare i din.men fotbollen var kul, synd jag inte fattar reglerna, ska kanske börja i damlaget.Jag lovar, ser jag någon springa, blir jag helt slut utan att jag själv ens vickar på tårna, usch, nu fick jag en påminnelse att träna min väsnstra sida, låter enkelt men svettdropparna blir aktiverade kan jag lova.

RSS 2.0