Hemma i "kalla" Sverige igen;)


Vardag igen, men det är tur med alla guldkanter man får. Lättare att ta alla läkarbesök och provtagningar. Besök på ögonmottagningen på Helsingborgs lasarett. Efter ett par timmars undersökning, konstaterade de att mitt "synbortfall" var värre än jag trodde själv. Det är lika illa på båda ögonen. Men en förklaring till min osäkerhet och sviktande balans.Troligtvis är det bestående, men att jag kommer att kompensera och lära mig "hur" jag ska titta!
Rosor till personalen på ögon....Ni är på "rätt" lista!
 Och förstås, får jag inte köra bil!!!!  men, visst Mattias , det gör inte så ont;)Även ett optikernesök var jag rekommenderad, så. en timme, med en optiker(även hon med ett hjärta av guld. Nya läsglasögon, blir det och ett förslag på nya bågar , då skalmarna är så breda på de jag har på långseende så de försämrar synfältet ännu mer.
Dags för provtagning inför ny cellgiftsomgång, vandrar jag och min "assistent" upp för Kärnantrapporna. VAD HÄNDER, jo vi blir attackerade av SNÖBOLLAR!!!! Jag springer i panik upp längs kanten, Livrädd. INGEN ISBOLL i mitt huvud inte!!! Vi klarade oss med livet i behåll:) så med andan i halsgropen tar jag min nummerlapp och inväntar min tur.  Titta ...är det inte Anne som vinkar så glatt till mig.....jo, nu andas jag ut, jag är snart i de bästa händer! Efter ännu ett lyckat "stick" och trevligt samtal med MIN vän Anne dags för nästa.... nu väntar influensavaccin, ja nu börjar man bli "luttrad" Väntar nu på besked från Lund om mina prover är okej så jag får starta omgång fyra med cellgift....HUUJJAA!!!!

 

Kommentarer
Postat av: Ami Rendahl

Lillan!

Jag beundrar din styrka och ditt mod. Du är verkligen fantastico!

♥ kramar Ami

2010-11-30 @ 22:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0