Vardag ;)

Efter LÅNG väntan på svar på röntgen, med all den oro det innebär, börjar min vardag komma tillbaka. Igår dammade jag.....det är väl vardag som heter duga eller hur!? Men en liten vila fick dock min slutkörda kropp ta, efter dammningen, men det hade jag gjort mig förtjänt av ;)

Jag var på provtagning i onsdags, det är ju snart tid för nästa omgång av mitt "cellpower" mitt nya "låneord" som jag tycker är helt perfekt, det måste skrivas in i min kommande "lathund"/ manual, där kommer det att vara många medförfattare!!!!

Som sagt, provtagning, känns som en peace of cake, det värsta var nog terasstrapporna upp, jag flämtar som en pigg 90 åring!!
Jag är förstås inte så kaxig att jag vill ha vem som helst till MITTBLOD! Nä, min första fråga i receptionen är förstås- Är Anne här? Är det ett litet leende jag ser när hon svarar- Jodå, det är henne du vill ha? JAA, det är Anne JAG SKA HA! Njaa, riktigt så kaxig är jag inte!!!( fast Mattias brukar säga med ett leende att jag blivit lite "skönt" kaxig"
Hon skriver en lapp och lägger med min remiss och ger mig ett leende( jag vet nu att Anne är även hennes "favvo" stickare;) inside information:)

Jag fick vänta lite längre för kösystemet, havrerade en aning pga mina krav, men jag väntar mer än gärna.
Plötsligt bara står hon där, förberedd med värmedyna och ger mig en kram. Ja jag säger det igen, med risk för att vara tjatig.....Anne du är "fantastico, och jag lovar det känns INGENTING.....Anne jag släpper dig Aldrig!!!!

På måndag är det dax för nya prover, Anne har semester , men hon har "smugglat" till mig en av hennes favoriter, JAAA, vi får väl se om hon blir godkänd;)

När /om, mina blodprover är godkända är det tid för nästa cykel i cellgift, men först ska vi ner till Lund, träffa neurologläkare och min "favoritneurolog sjuksköterska Karin för vidare information i behandling. Det känns helt klart bättre att gå in i ny omgång nu när jag vet att röntgen var bra. tre månaders "frist" till nästa röntgen....men det är då det, nu är det positivitet som gäller!

Resan till Mallorca är bokad!
Visst är det "fantastico" att man längtar och känner sig så positiv att komma tillbaka och förhoppningsvis träffa några av mina ABSOLUTA favoriter på ClinicJuaneda, som fick mig att må så bra! Jag vet vad jag pratar om har ju även stött på avigsidan här i Sverige. Som sagt Hola Mallorca snart är vi där!!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0