Bitter, jag?!

Usch nu är det dags igen att lämna blod!!! Borde kanske vant mig, men icke sa Nicke. Ja det är bara att ta tjuren vid hornen och vandra alla terasstrapporna upp. Var är min "kondis" den har jag inte sett till på många, många veckor. Men som Martina säger- kondition är en färskvara. Ja min bäst före datum har nog passerat för länge, länge sen!
Väl uppe för alla trapporna (ska räkna dem nästa gång) Det är vid ett sånt här tillfälle jag bara vill dra av mig peruken och "lufta" skallen, för fy det är galet så varmt det blir.

Nästa, provtagningscentralen, huja!!! Men vad ser jag....Anne, jag springer ( lite överdrivet!) fram till receptionen, och flämtar, visst var det Anne( min fantastico "blodsugare i HBG) som precis var här!? Jo men visst säger hon i receptionen. Det är nu jag börjar min långa och kanske helt rörig förklaring ,typ om jag inte får Anne till att ta mitt blod, ja då går jag typ härifrån igen.....jag skrämde;) nog damen från Gotland i receptionen rejält för hon sa med ett leende, det ska vi fixa!!!

Hon skriver en notis, troligtvis, Anne eller ingen alls", plus "rum" 4 för där finns en säng, och så får jag en liten blå värmedyna som jag ska sätta i armvecket.
Mitt nummer plingar fram och dörren öppnas och där står hon!! Min Anne. Anne ser lika glad ut för att träffa mig (troligtvis för alla hon träffar...men jag kan väl få tro att det är BARA för min skull.
Ja Anne lyckades lika proffsigt denna gång. Men Anne nu är det så här, jag ska lämna fler blodprover på måndag. Anne ler och säger mjukt, ALLA som arbetar här är duktiga på att sticka. 
Nä, du Anne där har du fel, jag spänner min "kaxigaste " blick i henne och säger : jobbar du på måndag???!
Jo, det gör jag svarar hon, sen kommer det jag väntat på....kom klockan 13.00 så fixar du och jag det då!!!!

Ja, Anne du är definitivt på min "tycka om lista" även hon från Gotland i receptionen ligger bra till :)

Ska bara avsluta med en liten fråga? Är det någon som vet hur många hårreklamer det finns i pauserna på teven?
Inte jag iheller, men, det är många, otroligt många, det är schampo  och det är  färg  och massor av hår, långt och svallande och vackert som i en dröm.  
Låter jag bitter..... Nä det är inte min mening, Reklam älskar jag, det är ju inte utan jag är stolt över"mina" reklamare Mattias och Emelie! jag drar handen över min flint med fortfarande en tredagars stubb och tänker med ett litet leende i mungipan. Vänta bara.... nästa peruk, ska minsann bli blond med långa, långa lockar;)

Kommentarer
Postat av: Lina

Snart ska du se att ditt egna hår som växt ut har blivit långt, blont och lockigt.

Då kommer du älska alla de reklamerna igen :-)



Kramar!

2010-09-30 @ 14:14:05
Postat av: sandra

Jag fick ju aldrig träffa dig när jag va hemma, men hoppas det kommer nån bild när du har peruken på :)



kramar i massor!!



2010-10-02 @ 20:38:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0