Tillbaka vid datorn.

Ja här sitter jag .....sliter inte ut datorn precis, men jag märker att jag får mer och mer kontroll över tangenterna, så det är säkert mycket bra träning för mig. Vad har jag då hittat på sen senast?! Ja, som sagt vardagen återvänder sakta , sakta, provtagning i  måndags, vandrade terrasstrapporna upp till lasarettet i sommar värmen, får inte glömma vattenflaskan. Laddad med manual från Lund om i fall att, men bebövde inte oroa, där sitter hon, min Anne. Hon kan sticka hon fast det är i handleden, hon tar sig alltid tid att prata med mig, vi ses på måndag igen min vän. Karin från Lund ringer och vill veta hur det är, mitt svar är, tack bättre, men jag hoppar inte högt precis och är trött på denna trötthet som inte går att vila sig ifrån, hon är alltid så rätt att prata med hon berättar också om mina prover. De vita blodkropparna är lite låga, men det är tack vare min behandling och mitt blodsocker är lite högt, rådet hon gav mig var att minska in på sockerintaget, men min söta vän, nu när jag äntligen längtar efter mitt söta ljusa choklad lättare att ta rådet om att gå ut och gå även men om det ofta sker på ren vilja  om det ibland bara sker på vilja, men känns alltid så gott när det är gjort. Igår lagade jag middag för första gången på länge, köttfärssås och spagetti, gott! Ska nu fixa till mig och förbereda mig för en promenad med min "Masse, jag klarar inte att gå ut och gå själv, behöverhonom som stöd blir lite rädd och osäker men släpper taget om honom när det är raksträcka och inte så mycket liv och rörelse omkring mig. men det kommer säkert att kunna tränas upp, som Karin sa, bra skor på fötterna, kan också hjälpa stabiliteten, så inga älskade flipp, flopp på ett tag.

Kommentarer
Postat av: Emma

Säg bara till om du är sugen på guldnougat, lillan, så kommer jag farande som ett skott nerifrån lund med ett helt dussin!

2011-04-28 @ 18:31:06
Postat av: Kerstin Lindfors

Hej Marie!

Jag fick din bloggadress av Mats! Jag jobbade på Allers och har gått i pension och vi brukade ses på våra promenader längs stranden. Du vet nog vem jag är.

Nu har jag läst det mesta på din blogg. Jag är både ledsen och glad på samma gång - imponerad av hur du kan skriva och uttrycka dig. Du är otrolig på många sätt. Din styrka kommer att hjälpa dig. Tänk att du tog terasstrapporna!! Strongt!



Jag satt på en bänk idag på lunchen och läste en bok: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Läste på din blogg att du lyssnat på denna som talbok. Så härlig 100-årig gubbe och lättläst bok.

När jag satt på bänken på Kvarnhjulstorget (heter det så?) så såg jag Mats och dig gå förbi en bit bort. Ett mycket snyggt par tätt intill varandra och du såg så fin ut i din sjal.



Jag fastnade för en mening i din blogg där du skriver att "långpromenader ligger högst upp på önskelistan" och tro mig- vi ses snart igen på Strandremsan.

Jag har kaffet klart på altanen om ni kommer. I nuläget kan ni åka buss halva vägen och det finns en busshållplats precis utanför där jag bor. Välkomna!



Önskar er en skön Valborgshelg!



Kram och goa tankar från Kerstin



PS! Jag har varit lat en tid men nu både går och cyklar jag i det underbara vädret. Du fick mig att känna lust igen Marie!

2011-04-28 @ 20:02:50
Postat av: katarina landahl laopodis

Hej Marie, har precis börjat läsa din blogg, du låter så stark och positiv, tänker mycket på dig Kram Katarina landahl laopodis.

2011-04-29 @ 19:52:40
Postat av: siw

Hej igen. Bra att du tränar på att skriva, för vi alla som läser din blogg ser alltid fram emot din själv biografi. Träning är ju aldrig fel, i alla former. Å du/ni ligger ju verkligen i när orken tillåter. Hoppas vi ses snart. Ha de så gott det går.Kram Siw

2011-04-30 @ 10:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0